zaterdag 29 april 2023

We zijn vertrokken

Vrijdagavond heeft mijn ventje me nog geholpen om alle spullen die van boven ingepakt moesten worden ook daadwerkelijk ingepakt werden.

Deze ochtend heeft hij alles voor mij naar beneden gebracht. Beneden ook de laatste spullen bij elkaar gezocht. Toen Frank voor de deur stond aan Britt gevraagd of zij ons even naar de plaats waar we de camper/mobile home moesten gaan ophalen te brengen. Dit heeft ze voor ons gedaan. Bij de camper/mobile home aangekomen heeft Frank een hele uitleg gekregen over hoe alles werkt. Tevens kregen we de opmerking dat we vast nog wel contact zouden zoeken omdat we wel iets niet zouden begrijpen (daar hebben we het later nog meer over).

Terug in Hoogstraten hebben we al ons gerief met behulp van Britt in de camper/mobile home gedaan en zijn we nadat we eerst even gegeten hadden rond 14 uur vertrokken uit Hoogstraten. 

Onderweg naar Cambrai hebben we met momenten, vooral bij Antwerpen, langzaam rijdend verkeer gehad. Dit maakte voor ons niets uit want wij hadden toch geen tijdsspanne.

Aangekomen op onze eerste overnachtingsplaats was het even kijken hoe we de camper/mobile home zouden parkeren. We hebben er natuurlijk ook nog een aanhanger achter hangen waar we wel rekening mee moeten houden. Om een lang verhaal kort te maken: we staan nu op 4 plekken tegelijkertijd maar swat we staan. Maandag mag Frank kijken hoe hij het beste hier weer weg rijdt. 

Alles uit de tassen halen en m'n bed opmaken. Daarna even eten en meer stond er niet op de planning.

STOND want tijdens het rijden deze kant op hadden we al opgemerkt dat het met moment net leek of we in een disco zaten. Wat bleek er was iets mis met de verlichting net als niet duidelijk was of we aan de 230V hingen of niet, ook bleef de waterpomp maar lopen en schakelde die zich niet automatisch uit.
Wat bleek met betrekking tot de netstroom: een foutje in de handleiding. De symbolen op de display staan andersom dan in de handleiding vermeldt staat.
De verlichting lieten we even voor wat het was en voor de waterpomp belde we met de verhuurder maar die was die avond niet meer te bereiken daar hij zijn gsm thuis had laten liggen. Daar zullen we morgen maar terug voor bellen.

Dus maar ons bed ingedoken.

Tot zover de eerste dag van het tweede gedeelte van mijn reis richting Santiago

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ALDI open op zondag

Goede morgen, een ander bed is toch even wennen. Wat onrustig geslapen maar dat komt allemaal wel goed. Daar het morgen een feestdag is ware...